Julemand på stylter

Jesper tilbyder at optræde på stylter iført komplet specialsyet julemandskostume.
Stylte-julemanden er karakteren som kan sætte fokus på julestemningen, denne sjove fyr, som er rap i replikken er lidt højrøvet, laver ballondyr, jonglerer eller går forrest i et optog.
Stylte-julemanden er eminent til at skabe en god og sjov opmærksomhed eller være reklamesøjle for dit firma.
Et slags trækplaster midt i juleræset…

 

 

Styltemand – Klovn

Oplev den helt unikke Verdens højeste mand, som skaber en sjov og god stemning i gaden, laver ballon dyr, jonglere og giver dynamik i rummet. Denne walk around styltegænger, som kan ses af næsten alle i en meget stor forsamling, er hele 3 meter høj og en helt fantastisk happening, hvor publikum bliver forskrækket og overrasket over at møde en der er så rager så højt op.
Styltemanden er karakteren som kan sætte fokus på jeres happening, denne sjove fyr, som er rap i replikken er lidt højrøvet, laver ballondyr, jonglere eller går forrest i et optog. Styltemanden er eminent til at skabe en god og sjov opmærksomhed eller være reklamesøjle for dit firma. Et slags trækplaster.
Styltemanden kan stort set alt udover nå jorden, og ved længere reklame forløb kan han påklædes som ønsket.

Stjerne for en dag

Det er mig Jesper Von Kriegbaum, fra det Aarhusianske cirkus “Von Kriegenbaum’s Familie Cirkus”, en stor glæde og præsentere Cirkus Stjerne – for en dag, – et interaktivt cirkus, hvor publikum er stjernerne og jeg er konferencier mm.
Stjerne for en dag, er en Cirkus forestilling, hvor i får en helt enestående mulighed for at opleve cirkus i et sjovt og legende forum.
og den daglige struktur bliver afløst af en helt ny og anderledes en, for et stykke tid.
Hele ideologien bag Cirkus Stjerne for en dag, er at ligge vægt på, at få succes igennem oplevelser med sjov og leg.
Og jeg tænker vi alle sammen arbejder sammen og skruer helt ned for tempoet, så vi alle kan rumme det “nye” der sker og på den måde få alle med, hvis de har lyst.
og at vi alle optræder i et meget trygt forum, som er de bedste kriterier for succes, nemlig for hinanden
og henvender sig specielt til mennesker, som er udviklings hæmmede.
Dette gælder både dem med de svære handicap og de mere velfungerende, for det er bestemt ingen hindring at sidde i kørestol eller være meget hæmmet, for at lave cirkus.
I Cirkus Stjerne – for en dag optræder nogle som cirkustjenere og assistenter, andre spiller musik, (rasle æg, små trommer og andre perkussion instrumenter). Mange optræder som cirkusartister såsom: akrobater, tryllekunstnere, jonglører, stærke mænd, fakirer og meget meget mere.
Alt dette sker sikkert guidet igennem af mig, selvfølgelig i samarbejde med tilhørende personale.
Her vil mange have forskellige funktioner og
Grunden til jeg laver denne forestilling er at jeg elsker at være sammen med den type mennesker og vil gerne give dem en speciel og uforglemmelig oplevelse, som de kan dele med hinanden og deres familie. – en oplevelse for livet.
Jeg har igennem de sidste mange år lavet rigtig mange solo forestillinger for udviklingshæmmet lavet cirkusworkshops – både dagsworkshops og længere forløb, nogle med tilhørende forestilling. Desuden har jeg arbejdet en del med hæmmede igennem de sidste mange år som pædagog vikar.
jeg sørger for hele scenografien, rekvisitter mm.
guidet af den charmerende og meget imødekommende Cirkus Stjerne – for en dag
måske der skulle have stået en oplevelse for livet, for det er hvad jeg oplever, når jeg kommer tilbage igen efter en forestilling.

Hr. Adeltann’s One Man Show

– en forestilling med gøgl, artisteri og komik.
Hr. Adeltann er hovedkarakteren i en gøglerforestilling, som henvender sig til børn og voksne i alle aldre. Forestillingen består af en god portion humor, blandet med jonglering af høj klasse, præcision med farlig elefant pisk, komisk akrobatik, umulig hattemanipulation, ekvilibristisk diablo kunst og til sidst en komisk balance på flere meter høje stylter jonglerende med brændende ildfakler.
– Glæd dig, det bliver sjovt
“One Man Show” er en hel unik, sjov, interaktiv og fantastisk forestilling, som spænder vidt og bredt og kan varer alt fra 20 min til 50min. Her er humoren og dialogen i højsædet og går hånd i hånd med publikums trivsel.
One Man Show er en forestilling, hvor alle kan være med og Hr. Adeltann’s motto er: cirkus skal være sjovt for alle – også voksne, så det bliver sjovt.
Hr. Adeltann alias Jesper har stor erfaring med at tilpasse showet, så det passer til lige jeres arrangement, det kan f.eks. være til receptioner, jubilæer, city by night, storcentre, folkeskoler, børnehaver, kræmmermarkeder, forestillinger for udviklingshæmmet, bofællesskaber og fødselsdagsfester mm.
Et lille eks. på et arrangement vil være en forestilling for helt små børn fra 0-3 år. Der vil Jesper tage tempoet helt ud af showet og gå ned i øjenhøjde, for på den måde at køre en dialog og en interaktiv sjov forestilling. Jesper har også stor erfaring med at optræde for og med ”besværlige børn/voksne.”
Jesper von Kriegbaum har optrådt de sidste 22 år i ind og udland og er uddannet på Gøglerskolen, Gaden, Klovne & Artistskole i Aarhus, Die Etage (Tyskland) + forskellige kurser og workshops i teater og cirkus.

Klovnen Alfredo

Klovnen Alfredo er en sød og charmerende klovn, der elsker børn og barnlige sjæle.
Her er der tale om en sand mester i at lave sjov ud af ingenting og gøre ingenting til alting.
Klovnen Alfredo er en walk around karakter, som laver ballondyr, står i vejen, spørg om dumme ting, klovner rundt og kan ikke finde ud af det, men får hjælp, så det alligevel lykkes.
Alfredo får hele familien til at grine. Ikke kun børnene også teenagerne og de voksne.
Alfredo er en stille og rolig type der har valgt, kun at bære rød næse uden sminke, paryk og med få farver.
Til gengæld er Alfredo sminket og farverig indeni og fuld af sjov og gode ideer.
Få besøg af Klovnen Alfredo.
– så bli’r det sjovt.